MIN ÄLSKADE FAMILJ

Mysig helg har tagit slut! Party för Lill syrran som blev 30 år❤️? hela släkten hade kommit upp för att gratta henne. Så himla mysigt! Vi har lagat god mat, varit på julmarknad och ätit på mysig resturang.

Så himla mysigt att vara ALLA tillsammans man vill bara stanna tiden. Helt fantastiskt…

Nu har jag lagt barnen, ska sova nu och förbereda mig för en sista intensiv vecka, innan jag kan varva ner lite inför julen!

Love C

6 kommentarer

  1. Stiligt par ni är!!<3<3<3

  2. Vilken go familj du har ??‍♀️

  3. Carolina du är så härlig och fin, men dina läppar ser väldigt stora ut. Jag som äldre kvinna förstår om ni yngre vill använda botox och diverse saker men det börjar se ut som en så kallad ankmun. Kram till dig

  4. Love all the family pictures, looks so cosy:) and such a beautiful couple you guys are!!

  5. Carolina vackra du! Jag vill inte göra dig ledsen men först brösten, sen ansiktet, sen tänderna och nu såg jag på din instagram att du absolut gjort någonting med dina lår och rumpan. Varför undrar jag? Man ser ju din bild högst upp här i bloggen och nu är du helt annorlunda. Du är vacker som du är! Puss & kram Helena B

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *