JULMARKNAD MED FAMILJEN

Hej finingar!

Drottningholms julmarknad har blivit en tradition för vår familj. Vi njuter av att köpa hemma gjorda tomtar, stickade strumpor och vantar. Det är ett riktigt hantverk och jag gör fynd varje år. Kan verkligen rekommendera. Med oss hade vi i år min bror hans fru Erika och deras två barn Todd och Anni! Helt fantastisk mysig stund för oss alla.

Idag har det mest blivit mys hemma. Jag och barnen har gjort ischoklad, byggt pepparkakshus och pysslat små fina tomtar. Det är så mysigt att få vara bara familjen. Även om det varit fantastiskt kul att ha gäster två helger på raken kan det ibland vara skönt med lite lugn och ro. Jag hann med att besöka min älskade häst idag oxå Cardo. När jag tävlat i Friends fick jag massor med energi och ville komma igång direkt. Men dagen efter gjorde han illa sig i hagen så jag har inte kunnat rida på två veckor… så tråkigt. Men ännu tråkigare för Cardo såklart. På måndag kommer veterinären igen och vi får hoppas på att vi kan starta upp igen.

Njut av kvällen/ Love C

4 kommentarer

  1. Drottningholms julmarknad är ljuvlig men den är inte denna helg. Den är alltid andra helgen i december så tyvärr för er som vill besöka så får ni vänta!
    God jul!

  2. Carolina gynning

    Hej exakt jag tänkte mer till nästa år! Kramis C

  3. Inte för att du verkar bry dig om kommentarer men jag skulle vilja be dig skaffa Klarna faktura i din web-shop. Var inne och skulle köpa ”Pink hair-don´t care” till julpris men eftersom jag inte använder bank-id så gick det inte. Vissa av oss är gammaldags nog att ha stora belopp på bankkontona och litar inte på säkerheten, nämligen.

  4. Vad har du för storlek på din Equestrian Stockholm jacka? (den champagnefärgade) 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *