Sunday fun

The older you get, the more you realize that it isn’t about the material things, or pride or ego. It’s about our hearts and who they beat for.

Hej finingar!

Mina flickor, mitt allt. Jag vill dela varje sekund med dem. Tänk att jag fick två flickor, som vill vara i stallet. Vi har så mysigt så det inte är riktigt klokt. Igår sken solen. Det var en krispig kall och underbar dag. Pappa Alexander var ute och körde cross och vi drog till stallet, min favoritplats.

Goset med hästarna och miljön är som balsam för själen. Jag ser framför mig hur jag om några år är ute och rider med mina tjejer i skogen. Fåglarna kvittrar, skogen är alldeles daggig i gräset och solen lyser starkt från en klarblå himmel och vi kommer där tillsammans , Alicia på en ponny och Adele på en shettis och jag på Cardo. Vilken dröm!

Har ni drömmar? Vad önskar ni är! Jag önskar mig hälsa det är nummer ett på min lista. Hälsa för min familj och mina vänner. Sedan om jag får önska lite mer så önskar jag en hästgård. Här på Ekerö. Jag vill bli duktig på att hoppa och tävla på en lagom nivå. Sen vill jag att Gynning design och Gynning Jewlery ska fungera över hela världen. Men jag har ingen stress. Jag vill att saker och ting ska ta tid och göras väl om genomtänkt. Allt har sin tid. Nu är det barnen som är prio ett. Att ge dem tid är det viktigaste jag kan ge dem. Jag blir rädd när jag läser hur vissa bloggare bara prioriterar sina egna drömmar och glömmer barnens. Då tycker inte jag man ska ha barn. Barn behöver sin mamma och pappa. Eller hur nu än föräldrar konstellationen ser ut. Ge era barn tid och förverkliga era barns drömmar.

Love C

5 kommentarer

 1. Det ser jättehärligt och det låter som en toppenfin längtan inför framtiden ?. Jag längtar efter att bli frisk. Sedan 15 års ålder har jag varit sjuk. Läkarna gav mig att leva till 27 år men idag är jag trettio och hoppas kunna leva i tom två år till! Min dröm vore att vara frisk och/eller innan jag försvinner kunna arbeta så mina förädrar och syskon kan få ett litet arv. Klart att du kommer att ha din hästgård, drömmar är tillför att uppfyllas ?! Jag längtar också efter en värld där alla kan läsa och har en familj. Allt gott inför olika julbestyr.

 2. Carolina gynning

  Hej Nora! Vad hemskt! Vad har drabbat dig? Vad fint att du tänker på din familj. Hoppas läkarna har fel så du får leva vidare. Jag känner för dig. God jul iallafall och kärlek till dig och dina nära. Love Carolina

 3. Du verkar vara en helt underbar mamma! Du visar verkligen att man kan göra karriär, men ändå sätta barnen i första hand. Älskar dig och det du gör. Bästa du!! <3

 4. Härligt att dina tjejer också blivit intresserad av hästar. Min dotter har också blivit ”biten”, och när det blir lite varmare ska vi boka in en långritt, hon och jag 🙂

  Carolina, om du är intresserad att lansera i England så hör gärna av dig så kanske vi kan spåna vidare. Jag skulle gärna vilja jobba med dig, din konst, dina produkter och ditt varumärke här i London där jag bor – här finns mycket spännande möjligheter, och jag har en känsla av att du skulle kunna etablera dig riktigt bra här.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Anna

 5. Word! Du är klok, god kul till dig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *