THERE IS NO BETTER FEELING THAN FINISHING A REALLY BRUTAL WORKOUT

Hej finingar! Jag kör träning med min Pt 3 dagar i veckan. Mån, ons, fre vi kör ofta ett konditionspass , ett överkropp och ett ben. Det är riktigt bra, jag känner att jag håller mig stark och fast. Ridningen blir ju en bra bonus och kompliment. Att få röra på sig är viktigt i mitt jobb sitter och står jag mycket och det är skönt att få till träningen då.

Jag tycker att det tar längre tid att se resultat nu när man närmare 40 det krävs mer diciplin och tyngre vikter. Med träningen har jag grym disciplin men inte med maten jag måste skärpa mig med den annars blir det inga magrutor! Och jag har kommit på att 2018 ska jag vara mer vältränad än någonsin för jag fyller 40 ❤️❤️❤️❤️ Love c

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *