JULPYSSEL

–  I SAMARBETE MED STORYTEL  –

Hej finisar!

Dagarna innan jul är så mysiga! Jag älskar att bara få mysa med barnen. Vi var i stallet hela morgonen, båda tjejernas favorit är en lite chettis som heter Simon. Vi har så mysigt i stallet så det inte är klokt. Min dröm att få rida ut med tjejerna i skogen på varsin häst ❤️ inte riktigt där än. Men det kommer.

När vi kom hem från stallet satte vi på en riktigt mysig ljudbok från Storytel och pysslade tomtar.

Först var hela familjen samlad men det slutar alltid med att jag får pyssla färdigt själv. Tror jag satt två timmar med de där små tomtarna tur att jag hade Harry Potter som sällskap haha.

Just nu har Storytel ett erbjudande där du får lyssna gratis i 30 dagar, passa på vetja! Det är så mysigt för hela familjen! Följ länken här ?

Kärlek/ C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *