Koh Samui day 4

Sandslottstävling, ingefära shots, surfing, thainight, eldshow och bikini mama! Här rullar det på…

Sa

Hej finingar! Jag har helt dragits in i semester lunket. Vi gör i stort sett ingenting. Går till frukosten, sen till poolen ( Adele Alicia och Alexander ) badar typ hela tiden. Jag är en badkruka. Sen blir det i-pads och lite glass i skuggan under parasoll och jag och Alexander solar lite. Sen går vi till stranden och bygger sandslott, käkar sen lunch och sen vilse vi lite på rummet innan det är dags för middag! Där har ni våra dagar. Jätteskönt att inte göra så mycket. Jag blir bara tröttare och tröttare. Inte likt mig, brukar ju köra på ordentligt hemma. Älskar förresten min bikini från Demadly! Vi hörs snart! Massor med kärlek C

6 kommentarer

 1. Precis som en semester ska vara, ta dagen som den kommer och njuta i stunden.
  Ser härligt ut.

  Kram Iréne

 2. Hej Carolina! Snygg och vacker som vanligt! Men det syns att du gjort något mer lår och rumpa, är det brazilian buttlift? Är själv PT och vet att det inte går att fixa sin kropp hur som helst med bara träning utan något mer måste ha gjorts ?

  1. Då kanske du inte är en skillad PT…? Klart en kan få till såna muskler, alla har ju olika förutsättningar för muskelbyggnad.

 3. Vilken härlig semester ni verkar ha. Vad heter hotellet ni bor på. Liknar ett vi bodde på för några år sedan. Vart nyfiken om det ör samma. Fortsätt njut. ☀️

 4. JÄVLAR vilka muskler!? Snyggt jobbat , det kan inte ha varit lätt.

 5. Muskler?? Jag tyckte hon såg ut att ha ökat i vikt rejält bara.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *