PARADISE

Hej från paradiset. Vi njuter på, det är så skönt. Jag jag bränt mig lite i ansiktet det är väl typ det som har hänt ? annars händer det nästan ingenting. Dagarna lunkar på, barnen ligger mest i poolen. Jag smyger runt i buskarna och fotar lite, eller ligger i skuggan och pillar mig i naveln. Jag hjälper en organisation som heter The perfect world foundation de jobbar med olika projekt varje år för att flytta fokus och hjälpa projekt som gör jorden till en bättre plats. Tex Rädda havet, rädda noshörningen osv. De tipsade mig om att det finns ett fantastiskt ställe här på Koh Samui som räddar elefanter savethelephant.org

På tisdag har jag blivit inbjuden att besöka deras verksamhet och det ser jag fantastiskt mycket fram emot! ✨✨✨ vi hörs snart igen!

Saknar er! Love C

1 kommentar

  1. God morgon <3
    Underbara bilder, och den med frukten och det blå vattnet får mig att drömma om sommar och värme. Du är så värd att få komma bort och koppla av lite så ta hand om dig och njut lite extra 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *