Onsdag rock My world

Hej finingar! Idag åkte jag och tjejerna till min pappa och hans fru Marita. Mamma skjutsade oss , i vår familj är alla vänner!

Det är så jävla skönt, även om kärlek tar slut så kan man faktiskt umgås som vuxna människor. Jag har massor med minnen där både min mamma och min extra mamma varit med. Den perfekta familjen.

Min mamma och Adele, jag är så stolt över min mamma. Inte nog med att hon är framgångsrik konstnär hon är såååå stilig oxå!

Jag är inte så dum jag heller;)

Pappa och Maritas kontor är urläckert, de är agenter för massor av klädmärken och här har de alla kundträffar osv i Höganäs! Vid världens coolaste saluhall!!

Så coola lokaler, det är alltid en stor inspiration att komma till Höganäs och få se alla härliga kläder och miljön är oslagbar! Min pappa är inte så dum han heller. Tänk vilken stilig familj jag har!

Pappa och Marita bor i världens finaste Skåne gård! Det är magiskt allt är så genomtänkt och perfekt på ett coolt och personligt sätt. Man fylls med inspiration och kreativitet!

Man får nypa sig lite i armen och faktiskt inse hur lyckligt lottad jag är! Alla är dessutom väldigt roliga och härliga oxå!

Det ska va gött och leva, annars kan det kvetta. Som någon vis kvinna sa!

Love C

7 kommentarer

 1. Inte konstigt du är så stilig med såna föräldrar 🙂 Snygga allihop! Va kul att alla är sams, sånt hade jag med önskat.
  lotte4.blogspot se

 2. Låter fantastiskt! ?

 3. I min familj är alla osams, det är ett helheten.

 4. Carolina gynning

  Hej Lisa fan vad jobbigt hoppas det löser sig!

  Love C

  1. Tack för ditt svar. Har trott att det skulle ordna sig, men icke, blivit värre. Ingen i min familj/släkt har brytt sig, de har vänt ryggen till.

 5. Så himla härligt med en öppen kärleksfull familj 🙂
  jaag har själv en underbara familj att stoltsera med och det gör min dag varje dag. tack för att du delar med dig av ditt fantastiska liv !! 🙂

 6. Bra gener verkligen 🙂

  En helt annan sak – dina kängor ser väldigt mysiga ut. Var kommer de ifrån?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *