QUICKTEST

– I SAMARBETE MED QUICKTEST –

Hej finisar!

Jag har något väldigt intressant att dela med mig av! Nämligen Quicktest.

Det är tester som du gör själv & man får svar inom några minuter. Man behöver alltså inte skicka in blod eller urin till något labb. I medicinvärlden kallas detta IVD (In vitro Diagnostic) vilket betyder ”testa och få svar direkt”. Dessa tester och den här tekniken används dagligen på vårdcentraler, sjukhus och kliniker. Det är alltså en beprövad teknik. Så himla smidigt! Ibland är det ju så svårt att få ihop vardagen med att lämna på dagis, möten, måla, handla mat, laga mat, hämta på dagis osv. Så när jag fick syn på detta kunde jag inte låta bli att ta del av testen.

Två av mina närmsta vänner har obalans i sköldkörteln & jag har fått höra vad som kan hända med kroppen när sköldkörteln är ur balans men har själv aldrig testat sköldkörteln själv. Så nu när jag fick hem dessa tester valde jag testet för just sköldkörteln.

Det finns även tester för till exempel magsår, prostatan, järnbrist, graviditetstest & ägglossningstest mm. Se mer på deras hemsida HÄR.

Med hjälp av det här testet fick jag svar direkt & kan utesluta obalans i sköldkörteln. Sköldkörteln är viktig! Testa du med!

Med koden Gynning får ni 10% vid köp. Köper ni över 300kr så skickas även ett järnbristtest med utan kostnad.

LOVE C

4 kommentarer

  1. Tack för tipset! Bra, slipper man sitta på vårdcentralen bland alla hostande sjuklingar!

  2. Åh så bra….då kanske man kommer till skott och testa sig

  3. Sköldkörteltestet ger utslag först över TSH 5. Men redan över 2,5 kan den vara underfungerande. Så bäst med test på lab för exakt resultat.

  4. Men tänk om man missar något viktigt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *