FARM LIFE

Hej finingar! Sen jag började rida längtar jag såklart alltid till stallet. Jag vill bo där jag har min häst. Nu tar det mig ca 10 minuter att köra till stallet.

Ibland blir de där 10 min för långa i mitt mycket pressade schema.

Men tänk om jag hade bott på gården, haft häst till barnen. Kanske fler hundar, någon liten kyckling, lite höns osv.

Det skulle vara supermysigt. Jag har tittat på en del gårdar men inte hittat något på Ekerö jag tycker om. Ska leta vidare.

Denna veckan har vi besökt min kompis Tobbes mysiga gård. Tjejerna hade det underbart. Det är väldigt häftigt att se dem tycka det är kul att hämta vatten till en häst, när man ber dem hämta något annat hemma är det inte lika kul. Men just på en gård när sysslorna blir en naturlig del av dagen blir det till lek och bus.

Hoppas att vi någon gång hittar våran drömgård! Love C

2 kommentarer

  1. Ciao Carolina!
    Mitt drömhem vore i en djävulskt hög skyskrapa i någon hightechnology town somewhere in the world

    Puzz Puzz♥♥XXXXX
    Hälsningar Kallima

  2. Jag skulle också vilja bo på en gård med hästar, hundar och katter <3 Min dröm som liten tjej var att hitta ett sådant ställe, en hästgård där jag skulle bo 🙂 Jag bor på landet i alla fall och rider så ofta jag kan, drömmen blev inte helt sann ÄN men väldigt bra ändå. Lycka till och hoppas du hittar er gård snart <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *