Feeling Blessed

Varit på en yogafestival på Rosenhill i tre dagar Lifeful festival och är helt blown away! Har haft så fina möten och varit på fantastiska kurser. Detta skrev jag ner i min anteckningsbok efter ett Kundalini Pass.

Jag börjar öppna mig, jag börjar rensa. All denna tid när jag undrat hur jag ska göra för att komma vidare. Kännt mig blockerad.

Idag kom det.

Kundalini Yoga.

Under många andningsövningar kände jag hur tårarna bara rann.

På slutet skulle vi sjunga till varandra två och två öga mot öga.

-You are beautiful to me, you are beautiful to me.

When i look into your eyes i see I am you and you are me.

You are beautiful to me.

Dessa ord och att få höra dem från olika främlingar fick mig verkligen att släppa på allt.

Jag fick knappt fram orden.

Det bara brast.

Efter kände jag mig renad på något sätt.

Idag har jag varit trött men kännt mig lugn i själen. Måste fortsätta med Kundalini Yoga. Någon som har något tips?

Love C

3 kommentarer

  1. Förstår precis. Var med om liknande på kundaliniyoga resa förra året i Frankrike. Var så läskigt men skönt på samma gång att släppa ut allt. Min lärare är underbar. Släppt fram så mkt som jag inte förstått själv att jag burit på. Yoginis and friends heter mitt ställe. Victoria är min lärare och jag älskar hennes yoga pass och vad hon gör för oss. Hör av dig om du vill veta mer. Frid! Kram

  2. Altromondo Yoga, ett magiskt ställe på Grev Turegatan.
    Rekommenderar deras Healing Yoga.

  3. You are beautiful to me and I am to you – yes! Men du ska inte vara någon annan eller någon ska vara du. Tänk på det! Annars kan ju jag måla av dina ansiktsmålningar och sälja dem själv medan jag kallar dig för stalker, eller hur?
    Namaste!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *