Synkronisering och Kundalini yoga

På sista tiden händer det lite konstiga/fantastiska saker, människor jag aldrig träffat dyker upp flera ggr efter varandra.

Varför är det så ibland!? Vad betyder det? Ska man bry sig eller är det bara ren slump.Många frågor slår mig.

Jag minns en man jag träffade på Ibiza för många år sedan, jag vet att jag skrev om det här på bloggen. Han visade sig vara tillsammans med en tjej jag hade haft kontakt med på Instagram. Bara det är konstigt, eftersom jag aldrig glömmer hans blick. Inte för att jag tyckte han var snygg utan för att han berörde mig när han tittade på mig.

När han sett mig på en marknaden hade han talat om för sin flickvän att han sett en kvinna på marknaden som han hade tyckte sett rik ut men när han tittade i hennes ögon var hon en ”Free Spirit”. Han talade om mig men just då visste inte kvinnan det.

Under denna perioden hade jag tappat bort mig själv i en destruktiv relation. När jag hörde vad han sa om mig – i looked into her eyes and she was a free Spirit. Blev jag väldigt tacksam.

Det var så fint, jag fick ett tecken att jag skulle sluta med den där relationen som blockade mig som inte gjorde mig fri längre. Jag förstod med dem orden att jag inte kunde fortsätta förneka mig själv. Han väckte mig.

Sedan träffade jag den killen och tjejen lite här och där. Han skulle påminna mig om mitt riktiga jag.

Vad synkronisering jag utsetts för nu ska betyda vet jag inte än , men svaren kommer. Man ska inte ha bråttom.

Till något annat!

Sedan jag var på yoga läger på Rosenhill har jag blivit besatt av Kundalini yoga. Jag är en människa som blir besatt, som ”snöar” in på olika saker!

Jag har testat många olika yogaformer men aldrig blivit besatt förräns nu. Sedan det passet har jag googlat allt jag kan hitta jag har tittat på 1000 klipp och jag är övertygad om att jag hittat en skatt. Jag får ett otroligt starkt tillstånd när jag gör vissa övningar. När jag sätter mig ner efter en kriya och mediterar mår jag så extremt bra. Bättre än på mycket länge.

Skulle gärna vilja uppnå den känslan i livet hela tiden. Jag vill lära mig mer och utvecklas som människa känns som att jag stått och stampat i 8 år. Nu vill jag lära känna mig själv på riktigt ❤️

7 kommentarer

 1. Häftigt med möten!
  Vill oxå yoga 🙂

 2. Hi Carolina!
  Du är stötskön! Du har målat hela värden. För du är tunna skivor, och la dolce vita, för du bor i trolltider gumman, där antika saker har ett pris, och du är kåta gumman, släng dej i brunnen, rid All In, ät svartsoppa spettekaka skagenröra festa dynget runt, satan fan släpp loss och bli vild, njut lev älska känn ny vindar blåsa dröm upptäck pröva upplev res möten människor folk länder kulturer språk transformation sex liv kärlek

  Puzz Puzz♥♥XXXXX
  Mysterious Kallima

 3. Det där med möten eller personer som fortsätter dyka upp är lustigt, finns ju en mening med det men ibland är man för upptagen för att se <3 För mig har du dykt upp på nätet hela tiden när jag behövt läsa kloka ord och funderingar och jag tror jag dras till din härliga bohemian, vara som man är, hitta sig själv sida 🙂 Kanske blev flummigt nu *haha* men du förstår säkert <3

 4. Enligt Deepak Chopra så är sådana ”sammanträffanden” något som kommer att visa sig längre fram. Så håll ut.

  För övrigt så är den boken , där du kan läsa om bla det helt fantastisk .
  Tror den heter Att välja kärleken

  Dess

 5. Hej Carolina, har följt dig sen BB. Verkar som du hittat dig själv igen sen separationen, du går din egen väg nu och verkar njuta mer med dina döttrar. Lycka till i fortsättningen.
  Anneli

 6. I det här inlägget låter du som Malin Berghagen. Yoga skalar bort våra Egon vilket är jätteskönt… tills nan blir attackerad av andra och misstänkliggjord, som istället tar för att kompensera det de själva har ”bantat” och ”rensat” ut. Bra anbars med yoga tycker jag, att man kan träna själv om man vill.

 7. hej Carolina!

  Vart lär du dig om kundaliniyoga, snälla berätta mer. Vet du någon bra utbildning som en kan gå? Tack för att Du är Du!

  Kram Sara

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *