Ystad Saltsjöbad / Konstrundan

Vi är på plats på Konstrundan tavlorna är på plats, skulpturerna är vackra mot havet. Nu är det snart dags att öppna dörrarna för vår 11 vernissage Gynning x 2 ❤️ Solen skiner och termometern visar 18 grader VILKEN PÅSK ??

Imorgon 10.00 är vi redo för att välkomna alla härliga Konstrundan entusiaster! Vi är extremt taggade. Nu kör vi / Love Carolina och Agneta ?

3 kommentarer

  1. Vilka vackra och duktiga kvinnor ni båda är!
    Härlig bild………
    Lycka till med konstrundan och Glad Påsk

  2. Hej! Underbart vackra och starka kvinnor! Och konstrundan var underbar! Saknar din blogg…. uppdatera snälla du! Alla mogna tjejer har inte Instagram eller snap….men älskar dina härliga inlägg med konst, design, vardags å familjepussel, flärd och fest! Kram. från Åsa

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *