Oslo Skin Lab – Kollagen for the win.

För en tid sedan fick jag frågan om jag ville testa The solution anti-wrinkle-collagen-pulver-påsar från Oslo Skin Lab. Jag tyckte direkt det lät intressant att prova en produkt mot rynkor och ålderstecken som verkar inifrån och ut och inte tvärtom, så som crèmer gör.

De dosförpackade påsarna innehåller 100% rent och naturligt kollagen, inga tillsatser! Man blandar enkelt ut dom med vatten eller annan dryck (smakar ingenting), och de är supersmidiga att slänga ner i väskan när man är på resande fot.

Jag är ju inte purung längre och de kollagen som naturligt finns i kroppen har således börjat minska. Kollagen är ett protein som finns i huden på oss alla, och funkar som kroppens anti-rynk-serum, men ju äldre vi blir, desto mindre kollagen har vi kvar rent naturligt inom oss. Och för att hjälpa till att släta ut vissa rynkor och andra ålderstecken kan man alltså ta dessa tillskott. Det gör inte att kroppen av sig själv ökar sin kollagenproduktion igen, men det hjälper ändå till att släta ut och skapa mer elasticitet i huden.

Jag har använt detta dagligen i några veckor och känner att huden mår toppen av det. Jag känner mig slätare och mer elastisk helt enkelt.

Om ni vill testa så har jag en superbra deal med Oslo Skin Lab som ger er hela 65% rabatt på första köpet – länk till den dealen har ni HÄR

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *