The Solution – Oslo Skin Lab

Hej fina läsare.

För en tid sedan skrev jag om min nya superprodukt – The Solution Anti-Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab. Då hade jag bara testat produkten några veckor, och nu har det gått ytterligare ett par så jag tänkte ge er en liten update om hur jag tycker produkten funkar och hur resultatet känns nu.

Och jag kan faktiskt inte annat än att ge alla tummar upp. Att strö i en dospose i juicen har blivit en morgonrutin lika viktig som dagens första kopp kaffe. Det är en av fördelarna med detta collagen. Att det kommer i dospåsar och inte i form av kräm som man stryker på huden. Att ta collagenet via dryck gör att det hjälper inifrån och ut, vilket jag tycker ger ett bättre resultat än något annat.

Om ni vill veta mer om hur collagen funkar så skrev jag mer om det tidigare, det inlägget hittar ni HÄR

Men kort och gott så kan jag verkligen rekommendera detta. Huden blir på riktigt spänstigare och får mer lyster. Om du vill testa får du nu 65% rabatt på ditt första köp hos Oslo Skin Lab – KLICKA HÄR

4 kommentarer

 1. Linda Tenshi

  Men hur mår du och vad händer i ditt liv?

  Varmaste kramen till dig. 🙂 <3

 2. Tyvärr är detta endast en trend som ger marknadsförarna lite mer klirr i kassan.
  Dock…helt overksamt.
  Collagenet bryts ner innan det hunnit reparera hudcellerna.
  Fortsätter hellre mina injektioner som åtminstone ger resultat :=)

 3. Tyvärr en stor bluff. Gå inte på de

 4. Du använder botox, så hur kan detta pulver säga dig nått?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *