Goodiebox

Jag har precis fått min första Goodiebox. Och som jag älskar det. Både innehållet och konceptet. Att varje månad få en hem en liten låda med bara må-bra-wellness-happiness-prylar, hur bra är inte det? Det finns ju andra en-gång-varje-månad-händelser som oftast innebär dåligt humör, mycket choklad och magsmärta. Men det här är raka motsatsen. En förgyllare helt enkelt. Både grejen i sig, att en gång i månaden unna sig själv en present, och själva produkterna man får med, får mig att känna mig glad och stark inifrån. Även om det är beauty-produkter så är känslan inuti starkare och viktigare än vad resultatet på ytan blir 😉

Goodiebox har funnits länge i andra länder, men har precis lanserats här i Sverige. Företaget har en genuin vilja att boosta oss kvinnor med self-care och vardaglig glädje. Och fokuserar på den inre känslan snarare än det yttre. Det funkar som en prenumeration. Man betalar 199:- per månad, och får en box med produkter till ett värde av minst 750:-. Jävligt bra deal om du frågar mig.

Här kommer ett exempel på hur innehållet kan se ut:

Ni kan kika in på den här länken (klick) för att läsa mer om Goodiebox och signa upp för en prenumeration.

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *