Friends like family

A friend is one who overlooks your broken fence and admires the flowers in your garden.

När regnet piskar ner och himlen är grå då måste man försöka hitta på något som gör en glad. Jag och tjejerna åkte till Södertälje till min kompis Angelica och hennes söta dotter Lova. Blir alldeles sugen på fler bebisar när jag får gosa med Love en hel dag.

Tjejerna har fått shoppa loss på Gina Tricot och HM och sedan åt vi supergod lunch, ett bra sätt att spendera en regnig

dag på. Nu ligger vi och gosar i soffan.

Lite tråkigt att hela veckan ska bli regnig men det är min barnvecka så det gäller att göra det bästa av den. Tjejerna ska vara hemma från dagis och skola så det får bli mycket aktiviteter istället! Love C

Såhär såg jag ut idag! Jeans med jeans, tycker det är så snyggt att matcha olika jeansfärger!

Väska har jag köpt på Ibiza, och min coola ring är från @gynningjewelry ?

Ha en fin kväll nu alla som följer!

Love Carolina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *