Balans

”Free your mind before its to late”

Vem säger att man inte kan festa som ett djur ibland och ändå vara extremt stark i kropp och själ. Jag är en vild hippie, men jag är oxå en sport fanatiker, en business woman, en konstnär och det viktigaste mamma. I många år trodde jag att jag behövde välja en roll. Och begrava några. Nu vet jag sanningen. Jag kan vara alla roller och jag behöver inte ge mig själv skuld för att inte vara perfekt hela tiden. Vi är alla barn där längst inne och det lilla barnet behöver ha ”en good time”. Ibiza är den bästa lekplatsen för oss vuxna med barnet kvar. Här kan vi leka tillsammans utan att dömmas!

Jag kan vara indian hippie hela dagarna och det är den jag är!

Come together ❤️ Carolina

4 kommentarer

  1. Härligt! ❤️

  2. Underbart att se att du funnit dig själv!

  3. Jag vill också vara hippie och åka till Ibiza. Har haft inbrott och är jätteledsen. Kram.

    1. Carolina Gynning

      Åh nej Maria stackare skickar styrka och kärlek ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *