FOREST MAGIC

” The clearest way into the Universe is through a Forest Wilderness”

Utanför Viktors gård finns en magisk skog. Jag upptäckte den förra gången jag var här. Jag blev helt blown away vissa platser är ju bara magiska. Detta är en av de mest magiska platser jagkänt i Sverige.

På Ibiza finns det många såna här platser mycket energi fält. Men här finns denna och jag känner mig totalt ”blessed” att jag får komma hit ibland!

Det låter flummigt men det är som att skogen kallar på mig här och ber mig om olika saker. Jag lägger gåvor på mitt altare och ber för att världen ska bli en bättte plats. Planeterna är oroliga just nu vilket gör mig extremt orolig. Att bara få ”grounda” i skogen gör så mycket för själen. Stod och kramade ett träd en lång stund. Kände mig verkligen ett med naturen. Desto äldre jag blir vill jag ofta bara vara med nära människor och i naturen. Ytliga diskussioner med människor jag inte känner ger mig inget längre jag vill ha djup och utmaningar. Vill utvecklas varje dag. Har ingen tid att spilla ❤️ ta hand om er!

Love C

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *