Gotland med tjejerna!

Jag lever med Viktor nu så mycket vi kan ? jag älskar honom massor. Men ibland är det så jävla viktigt att få egentid med sina barn. Så vi tre drog till Gotland. Vi skrattar så vi storknar. Såg en gubbe vars röv hängde utanför byxorna. Sååå roligt så vi kissade på oss och sen blåste de i choklad cigaretterna för att det skulle komma rök… kom typ ingen men vi skrattade! ? Först låg vi vid poolen,eller först gick jag faktiskt upp 07.00 för att springa 5 km. Innan barnen kom ? riktigt starkt jobbat! Bildbevis här!

Sedan var det flyg, pool och lunch! Supermysigt!

Vi bor på NOVI Resort! Riktigt bra för barnen.

Sen drog vi in till Visby och käkade ? och skrattade mer…

Natti Natti ses imorgon ?

Love C

2 kommentarer

  1. Ni får inte missa Högklint! Magiskt ställe med fantastisk utsikt! Där gifte jag mig förra sommaren och det var underbart ?

  2. Carolina Gynning

    Åhhh tack för tipset ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *