UTSTÄLLNING Norrvikens Trädgårdar

” Singing in the rain”

Hej igen finingar. Tyvärr var det inte så bra väder här idag. Men vi har ändå gjort lite utflykter bla till LEVA som väldigt mysigt.

Men jag ser att jag inte uppdaterat ang min och mammas Utställning på Norrvikens trädgårdar i Båstad. Det är första gången jag och mamma har utställning här och det har känts fantastiskt. Först och främst är Båstad och Norrviken så vacker! Och vi har haft otroligt mycket besökare!

Har ni sett ett mer magiskt ställe. Jag verkligen älskar Norrviken! I nästa inlägg tänker jag skriva mer om min konst.

Love Carolina

2 kommentarer

  1. Ser helt magiskt ut!! Och vad vacker du är!
    Hoppas du och tjejerna får en mysig tripp. Vill du ha en frågestund snart? Skulle vara roligt.
    Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *