Nya tavlor från Poster Store

Konst har alltid varit en viktig del i mitt liv. Både att själv skapa, men också att ta del av andras verk. För mig är en tavla mer än bara något som fyller ut en tom vägg. En tavla är känslan, atmosfären, helheten, i ett rum. Jag har tavlor eller foton i alla rum här hemma. Och nyligen hittade jag även precis rätt bilder att sätta upp i min ateljé. Bilderna är från Poster Store

Poster Store är det perfekta stället för bra konst till rimligt pris. Det finns tavlor, posters, ramar och även en massa inspiration kring inredning.

Något annat jag föll för är att Poster Store tänker på miljön och använder sig av ett tryckeri som har miljömärkta papper.

Såhär ser min ateljé ut nu med de nya bilderna:

Tavla 1 valde jag för att fjärilar alltid ger mig en känsla av frihet, och tavla 2 för att den speglar en känsla av Ibiza, som betyder mycket för mig.

Även barnen börjar bli intresserade av inredning och konst. Jag lät dom välja varsin bild från Poster Store, och såhär valde dom:

Med koden carolina30 får du 30% rabatt hos Poster Store (gäller ej selection posters)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *