Tid för återhämtning

Tid för återhämtning är så extremt viktigt. Jag har lärt mig det med åren. Om jag inte kommer tillbaka till min kärna om jag alltid bara ”springer” och tankar in stress så går jag under. Jag hade världens finaste sommar med Viktor nykära utforskade vi Ibiza tillsammans och alla platser Viktor älskar i Sverige. När jag hade barnen försökte jag lägga mer fokus på dem. Men att aldrig landa ordentligt på ett ställe är inte bra för min själ. Säkert inte bra för någon. Nästa sommar ska jag inte göra såhär då blir det en månad på Ibiza och sedan en månad på landet i Sverige. Jag tror alla mår bättre av det. Jag känner mig lite bortskämd när jag delar dessa tankar. Vem vill inte vara på Ibiza ena dagen och nästa på ett slott i Katrineholm , jo säkert alla. Men om man inte landar försvinner glädjen lite och även din inre kraft och din spiritualitet. Jag måste landa om jag ska kunna vara lycklig. Jag måste landa om jag ska hinna reflektera. Jag måste landa om jag ska orka ge.

Och jag älskar att ge!

Sedan kom hösten och Formex och tv inspelningar och möten och intervjuer som ett slag i nacken. Har knappt hunnit sitta ner tre sista veckorna. Sommarens flaxande adderar med höst hetsen fick mig att känna mig orkeslös. Som att jag inte var mig själv längre. Helt slut inifrån och ut. En vecka på Ibiza utan krav och måsten e det jag behöver. Nu är jag här. Och jag känner att för varje timme med ostörd sömn, för varje ritual. För varje möte med mig själv så hittar jag tillbaka.

Fick ett så sorgligt inlägg på mitt instagram en mamma som verkligen skulle behöva det jag gör nu och jag vet att det finns många.

Men till er vill jag säga. När barnen somnat ;

Ta på dig lediga kläder, smörj in dig med någon olja du gillar som doftar gott.

Sätt på lugn musik. Sitt där vid ljuset och andas. Bara va! Njut av lugnet och låt dina egna tankar vila. Det hjälper iallfall mig lite.

Vi vill så mycket och vi vill vara perfekta hela tiden. Men släpp det.

SURRENDER

Tack för att du tog dig tid och läste.

Love Carolina

6 kommentarer

 1. God lord vilka underbara solglasögon!!

 2. Carolina Gynning

  ❤️❤️❤️❤️

 3. Fina solglasögon

 4. Kloka och viktiga ord! Hoppas du finner dig själv igen. Snygga solbrillor!!

 5. Så viktigt med den egna återhämtningen- att fylla på sin egna bägare själv innan man fyller på andras❤️ Har länge tänkt åka till Ibiza, tänkte fira in min 40 års dag där i december. Har du något tips till mig på coolt/ hippt/ spirituellt 🙂 boende för familj?
  Njut o fyll på ❤️

  1. Carolina Gynning

   Hej Camilla tack ?jag ska fundera lite och kolla med lite poolare ikväll kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *