The Solution

I ett par månader nu har jag använt mig av The Solution från Oslo Skin Lab . Kollagen finns annars ofta i hudcremer som man applicerar utanpå huden, men det speciella med The Solution är att det inte är just en sån creme, utan det är ett pulver du dricker. På så sätt får man i sig kollagenet inifrån. Vilket jag tycker känns bra. Jag tar en dospåse varje morgon, och kommer fortsätta med det en bra tid framöver. Jag tycker min hud känns spänstigare och fräschare och varför sluta med ett vinnande koncept? Och eftersom The Solution funkar som en prenumeration så får jag automatiskt hem en ny box var fjärde vecka och behöver inte ens tänka på att köpa nytt när det börjar ta slut. SÅ simpelt. Och de är även superenkla att ta med på resor. Bara slänga ner några dospåsar i handväskan. 
Om du själv skulle vilja testa så får du med koden GYNNING 65% rabatt på första köpet. Och skulle du inte känna att det gör skillnad för just dig så har dom ingen bindningstid, så då är det bara till att säga upp prenumerationen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *