Hippie woman

I min kärna är jag hippien konstnärinnan. Ingenting annat. Om jag ska vara ärlig mot mig själv så spelar jag alla andra roller. Jag spelar entreprenören, jag spelar affärskvinnan.

Jag är en fri själ en hippie krigare som trivs bäst i naturen och där det är lugnt.

Stressiga platser och människor får mig att komma ur balans.

Men jag spelar de där rollerna väldigt bra. Det är nästan så nära så de blivit jag efter allt spelande. Och jag älskar att spela.

Men såfort jag känner mig nere och tom då vet jag att jag måste tvätta av mig sminket , rufsa till håret ta av mig skorna och bara vara hippien. Äntligen hemma. Och jag vet hur det kommer sluta. Jag kommer spela några år till sedan försvinner jag till min hippie ö och är bara mig själv.

Reflekterar du över vem du är?

Love Carolina

5 kommentarer

 1. Jag reflekterar hela tiden och för oändliga samtal med universum 🙂 Jag lyssnar ofta på en man som heter Phil Good (en kanal på youtube, insta o FB) Han hjälper mig ibland när jag tappar det andliga. Just nu funderar jag mycket på hur jag ska kunna föra in det andliga i mitt arbete. Det är verkligen min sanning. Jag känner igen mig i det du skriver med att spela roller. Jag har tidigare inte kunnat vara i mitt högre jag på mitt arbete men nu när jag starta nytt tänker jag enbart vara där 🙂 Heja oss magic people, love and light!

  1. Carolina Gynning

   Wow Sara jag ryser när jag läser dina ord. Så svårt att kombinera det ”andliga ” med jobb ibland. Tacksam vore man ju om man aldrig behövde åta sig uppgifter där inte det andliga var i fokus. Men jag ska lära mig att hitta större balans! Love from me magic sister

 2. Jaa, det gör jag. Eller rättare sagt – lite som Sara här ovan i kommentarsfältet – jag kan inte vara mitt rätta jag på jobbet. Spelar en annan roll där, som säkerligen så många andra…
  Men ju äldre jag blir, desto mer släpper jag på mitt ”jobb-jag”, och bjuder in mitt riktiga jag fullt ut.
  Livet blir också annorlunda när man är mamma, och ens älskade barn kommer i första hand… Men det är sååå viktigt att inte tappa sig själv!
  ❤️

 3. Du bara MÅSTE kolla in Teal Swan om du inte redan känner till henne, en helt fantastisk varelse med en kunskap utanför denna värld! Även helt OTROLIG konstnär ❣www.tealswan.com

 4. Det var ju bra, för det är inte jag! Jag kommer fram bäst när jag får ta ordet på scen och vara ledare bland många människor, vilket tyvärr jag saboterats och stoppats från i många år, tills jag kom tillbaka in i det 2014, och sen delvis förstördes igen hösten 2015-19.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *