Last nights magic

”The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper”

Igår ville jag fotografera lite av mina smycken och designsaker och först tänkte vi åka till Atlantis”. Men vi tyckte inte vi hade nog med tid så det fick bli Punta Galera! Om ni inte varit där Måste ni åka dit ✨?✨ magic place!

En hippie bodde i en grotta och hans kompis gjorde goda Mojitos för 5 euro styck!

Vi tittade på solnedgången och pratade om lovet i flera timmar. Vill aldrig åka härifrån. Livet blev som det blev med varannan vecka liv med barn. Men om jag fick bestäma skulle jag flytta till Ibiza full time. ☮️ Vart vill du bo?

Love Carolina

3 kommentarer

  1. I en by nära Valencia som heter Javea ❤️Magiskt ställe ❤️

    1. Carolina Gynning

      Åhhh häftigt tack för tipset ❤️☮️????‍♀️?✨

  2. Om jag fick välja fritt skulle jag öppna ett litet hotell, typ bed&breakfast, i ett lugnt område nära stranden i ett varmt land. Det vore drömmen att få ta hand om glada och förväntansfulla turister, att få stammisar som kommer varje år, att få baka bröd och servera magnifika frukostar, att få göra det där lilla extra som gör alla glada ända in i själen. Men då skulle jag skilja mig och även jag leva ”varannan vecka”-liv, så det blir inget av med det. Men drömmar är väl bra att ha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *