Garderobsnytt – Kids Brand Store 8 år!

Kids Brand Store har 8 års jubileum! 
 
I samarbete med Kids Brand Store har jag fyllt på Alicias garderob med massa härliga nyheter inför hösten. Kläderna är både snygga och tåliga, vilket är viktigt för mig. Eftersom alla barn, även Alicia, växer så det knakar har jag valt att köpa allt i en större storlek för att hon ska kunna ha det längre. På Kids Brand Store så finns det allt du behöver till både små barn och äldre ungdomar från varumärken som Ralp Lauren, Levi’s, Gant och många fler!
Kids Brand Store har 8 års jubileum och tillsammans med dem vill vi fira såklart! De har redan 20-70% rabatt på hela sortimentet men med min unika rabattkod som heter gynning8 så får du ytterligare 8% rabatt – hur festligt är inte det? Koden gäller bara fram till 22/9, så passa på!
Kanske dags att fynda lite julklappar redan nu? Shoppa dina favoriter HÄR!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *