Kampanj tips!!

Jag är på jakt efter ett nytt matbord till köket och åkte till Nordiska Galleriet för att se om jag kunde hitta det jag sökte där. Och väl på plats fick jag veta att de drar igång en stor belysningskampanj nu. Så jag slog till på en lampa också. Så jag ville bara passa på att tipsa er här på bloggen om att denna kampanjen rullar nu, från och med idag den 23/10 – 18/11. Fina priser (15-20% rabatt) på snygga lampor. Perfekt!

(15% på all belysning (Gäller inte våra exklusiva varumärken som Baxter, Bocci, Roll & Hill, Cappellini, ClassiCon, Edra, Gubi, Michael Anastassiades, Secto Design och Verpan)
20% på utvalda varumärken och modeller: Bird, Monkey, och Mouse från Seletti, Crown från Nemo Lightning, 2097 Sarfatti och IC Light från Flos, Buds, Gregg och Rituals från Foscarini, Kvist och Star från Örsjö Belysning samt Heracleum från Moooi.)

2 kommentarer

  1. Du satte den
    *snyggt

  2. Hur gick det till när ni upprättade ett reklam-samarbete då? Framgår inte direkt i texten? I texten skriver du att du bara åkte dit och då råkade det va kampanj och nu vill du tipsa oss?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *