Hud hud hud – mitt supertips!

Hur känner ni kring huden såhär års? Gissar att ni är fler där ute som känner av kylan och mörkret även i hyn. Mitt supertips för att motverka denna gråa och trötta hudperioden stavas collagen. Ni som kikar in här ofta har ju förmodligen redan sett att jag använder mig av collagen i form av The Solutions dospåsar som man blandar med dryck. Om ni inte hört talas om det tidigare så finns mina inlägg här: http://www.gynning.net/2019/06/05/solution-oslo-skin-lab/ och här: http://www.gynning.net/2019/05/06/oslo-skin-lab-kollagen-win/ och här: http://www.gynning.net/2019/09/05/the-solution/ . Men kort och gott så handlar det om att förse kroppen och huden med collagen inifrån och ut. Och inte utifrån och in som man annars gör med cremer etc. The Solution från Oslo Skin Lab gillar jag för att det är 100% rent collagen, alltså inga konstigheter, och för att det är så lätt och smidigt och jag tycker jag känner ett positivt resultat. Min hud har mer lyster och spänst och känns inte alls lika grå och matt som jag vet att den kan göra annars denna tid på året.

De små dospåsarna följer med mig vart jag än är. Häromveckan fyllde jag på ett lager i lägenheten på Ibiza och häromdagen när jag sov över på hotell här i Stockholm hade jag en i handväskan. Så enkelt, så bra. Det är viktigt att hålla på rutinen, för om man slutar ta collagen så kommer effekten avta. Och där har The Solution en superbra lösning, nämligen att man prenumererar. De skickar hem en ny box med dospåsar varje månad, så man aldrig blir utan.

Använd koden GYNNING för 65% rabatt på ditt första köp.

1 kommentar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *