Ola ?

Mitt nya vloggande tar över mitt liv! Gud så kul det är ? Spelar in och sen spelar jag tillbaka och skrattar åt mig själv. Jag måste vara galen. Synd att det bara regnar ute hela tiden! Annars hade det ju varit liiiite roligare att vara ute och vlogga! Nu har man ju typ 2 timmar på sig att filma sen e det ju mörkt….

Månen var så fin utanför mitt lilla hus igår! Och jag är så glad för att jag tagit jägarexamen ? Jag ska inte skjuta levande djur men vill ha en djupare förståelse för hur naturen fungerar!

Love Carolina ❤️

2 kommentarer

 1. Trevligt med uppdateringar- har saknat dina inlägg!
  Grattis till jägarexamen! Det är tveklöst det bästa jag och sambon gjort tillsammans! Gemenskap och ökad förståelse för hur vi ser på djur och natur på olika sätt (och sekundärt på vårt förhållande….)! Jag – djurvän, hundar, katter och tidigare häst i många år…. Innan vi träffades hade sambon aldrig ens LEVT med djur utan fått höra han var dödligt allergisk. Absolut. Häst, stall, hö, halm- inget bra- allergitablett mot astma, klåda, rinnande ögon och utslag. Men sambon var ändå skickligare än yours truluy på att klippa luden ponny efter att ha tittatpå en gång… och konstaterat på bred Östermalmsdialekt: Nee hörru! Det dääär kan jag fixa ”bettre”. Du vinklar bladet fel, klart det tuggar!
  Sedan var han fast i en overall, Skånsk Lantmännen keps, arbetshandskar och munskydd och klippte vår häst och flera i stallet med precision. Ha ha. Men hundar (terrier+trimmras) och semilonhår katt funkar ua! Man ska inte ge upp för snabbt! Allt går att fixa så det funkar om båda kan kompromissa!
  Har inte kommit igång SJÄLV med ”jagandet” Tänker också i banor som du…. mera kunskap! Jakt har varit människans sätt att försörja sig i tusentals år och jag ville veta mer. Kontrollerad jakt är bra och medför att djurstammar inte förökas med inavel, utan i lagom mängd då jakten kontrolleras + att personer med jägarexamen är representerade.
  Män tenderar bli primater med byte i sikte på jakt…… Bara att ha med sig ! Lycka till! 🙂

 2. Carolina Gynning

  Hej tack för din kommentar läste nu! Faaaaan vad häftigt med din man ? älskar att du har jägarexamen

  Kram c

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *