Tips för mjuka julklappar

 I betalt samarbete med Kids Brand Store.

Mina tjejer älskar kläder. Och dessutom sliter de ut dom på löpande band. Därför har jag tänkt att dom ska få lite nya plagg i julklapp. Så jag har för en gångs skull varit ute i riktigt god tid och har redan beställt hem en del söta tröjor och kjolar från Kids Brand Store. Kids Brand Store är nordens största modebutik för barn och tonåringar. Det har ett brett sortiment med kläder av bra kvalitet, de levererar snabbt och har fria returer.

Så medan barnen är i skolan idag så passar jag på att slå in deras nya kläder i fina julpaket.

Just nu är det ju som ni säkert vet Black Weekend. Dvs att massa affärer har massa reor och rabatter. Jag kan tycka att det kanske har gått lite överstyr med köphetsen, men det finns en bra grej med det hela och det är att denna helg infaller en månad före jul. Vilket betyder att man kan hitta julklappar till bra priser. Istället för att stressa ut dan före fan och inte hitta det man vill ha, så kan man ju faktiskt passa på att fynda just nu.

Och om du också har barn eller tonåringar där hemma som behöver fylla på garderoben eller som kanske själva har önskat sig mjuka paket, så är ett hett tips att kika in hos Kids Brand Store. De har 20-70% rabatt på hela sortimentet fram till den 2 december, och med koden Gynning10 får ni  ytterligare 10% rabatt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *