1 år med The Solution

I ett år har jag nu dagligen tagit en dospåse The Solution från Oslo Skin Lab. The Solution är ett 100 procentigt rent kollagenpulver som man blandar med valfri dryck. Och även om jag blivit ett år äldre sen jag började med detta, så är det absolut ingenting jag märker av i huden. Snarare tvärtom. Jag känner mig fräschare och mer glowy. Och dessutom har jag noterat att mina celluliter har reducerats. Ett givet nyårslöfte inför kommande året är att fortsätta ta kollagentillskott. För jag vill ju inte att den goda effekten ska avta, vilket den gör om man slutar fylla på med kollagen.

Kanske kan det bli ett nyårslöfte för dig också, att vårda hud och kropp. Och i så fall kan jag verkligen rekommendera att använda  kollagentillskott, och speciellt denna sort från The Solution. Det är smidigt dosförpackat, smakar ingenting, det kommer hem nya varje månad (man prenumererar) och det är inga konstigheter tillsatt, alltså bara rent kollagen.

Passa på att använda koden GYNNING om du vill testa The Solution. Du får då 65% rabatt på första köpet.

Love C

2 kommentarer

  1. Christina Persson

    Tack Carolina! Jag älskar din design. Nu har jag massor av dina grejor. Min man ger mig för 1000 kr i julklapp på dina varor. Jag brukar handla dom på Ekeby Möbelaffär i Ekeby. Där finns hela ditt sortiment.

  2. Ska man betala 500 kr för en hälsning från dig? Vet du vad en sjuksköterska tex tjänar i månaden efter 3 år högskolestudier. 25-30.000 i månaden!!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *