GLOW LIKE A PRO! RELEASEDAY!

Första dagen på nytt år och på ett nytt årtionde och det fina följare firar jag med att släppa en egen funktionell dryck!! Tillsammans med  Probrands har jag varit med och tagit fram en perfekt dryck för dig som tränar eller bara behöver lite extra energi. Och bäst av allt för oss kvinnor – den innehåller vårt superviktiga kollagen! Såklart är drycken sockerfri också. Så en dryck laddad med kollagen och koffein, utan socker. Finns att köpa typ överallt. Pressbyrån, 7Eleven, Citygross, Coop, Gymgrossisten etc.

Så roligt att äntligen få berätta detta för er. Jag är ju som ni vet väldigt intresserad av träning och har länge velat utveckla egna produkter inom sport och hälsa. Så när Probrands kontaktade mig och ville samarbeta kändes det bara helt rätt att tillsammans med dom ta fram en funktionell dryck med extra kollagenboost. Som kvinna är ju kollagen något man behöver tillsätta när man som jag kommit upp i åren, och tillsammans med extra energi blir det ju en dunderkombination. Jag tar med mig drycken till gymmet, men man kan ju såklart dricka den när som helst, när energin dippar framemot eftermiddagen eller på morgonen på väg till jobbet. Är så glad för detta och jag hoppas ni också ska tycka om den.

4 kommentarer

 1. Nej Carolina inte mer reklam nu

 2. Svar till: bath
  sluta klaga på
  Carolina Gynning
  hon ska göra de
  hon gör.

 3. Carolina är en toppenkvinna men ibland blir det lite mycket reklam.
  Inget ont i min kommentar.

  1. Håller med. Världen brinner.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *