Träningstips!

Två veckor in på 2020! Guldtiden för gym och PT’s. Med tanke på hur många som har träning som nyårslöfte blir det nog högt klirrande i deras kassor. Jag tänkte ge er mina bästa tips för att dels komma igång utan att trängas på gymmet eller betala dyrt för pt, och hur jag gör för att hålla motivationen uppe så man hittar viljan till att träna hela året.

  1. Börja enkelt och gå tillbaka till det lätta när du hamnar i svackor. Typ gå en snabb promenad, gå lite längre än vanligt med hunden, gör några situps eller armhävningar varje morgon eller kväll, och öka gradvis. Sätt rimliga mål och höj dom med tiden.
  2. Kom ihåg varför du tränar. För att du mår bra utav det. Inte för att du vill ha en kropp till beach 2020 eller så. Workout because you love your body!
  3. Hitta en träningskompis och peppa varandra. Följ mitt ProjectPushOfficial konto på instagram om du vill ha en digital kompis!
  4. Testa olika träningsformer och hitta något du gillar. Jag älskar att springa, men du kanske hellre tar en cykeltur eller en simtur. Hitta din grej.
  5. Boosta och peppa dig själv med bra musik, god nyttig mat och varför inte en glow-like-a-pro dryck också 😉

1 kommentar

  1. Sponsrad, sponsrad, sponsrad – är det bara reklam nu för tiden …..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *