ISLAND

Hej alla! Jag och tjejerna drog till Island, lite trött på vanliga solsemestrar och alla skidresor var slut ( bokar alltid sista minuten) så vi drog till Island! Vi ska göra utflykter varje dag;) rida islandshästar, valsafari, blå lagunen! Kom gärna med tips;) idag var vi på blå lagunen , tjejerna älskade det. Jag har varit här en gång innan men det är mysigt att visa tjejerna något de tycker om.

Soluppgång över Blå lagunen ?‍♀️

Rejkjavik by night och gulliga Adele i sovmask

Hoppas ni har ett riktigt härligt Sportlov ❤️Nu ska vi ut och äta!

Love Carolina

3 kommentarer

  1. I Norrköping har man sportlov vecka 8, så vårt lov är redan över. Men tack för det, det var visst Därför det var lite folk när vi var på Gustavsvik, att ni stockholmare inte var lediga än! ?

  2. Godafoss-vattenfallet är jätte fint, Namaskarö också! Island är helt magiskt! Jag var och red där med ett flock lösa hästar och kommer aldrig att glömma det. Mer tips och bilder finns här https://www.resorochaventyr.se/europa/island_ridresa/ . Tack för en härlig blogg och trevlig fortsättning på semestern!

  3. Men alltså vilka coola solisar – varifrån? ??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *