Simple Feast

 I annonssamarbete med Simple Feast. 
Snabbt, gott, nyttigt, enkelt. Perfekt för mig. Jag jobbar ju väldigt mycket och har sällan tid och kraft över till matlagning. Men när barnen är här vill jag ändå försöka ge dom hälsosam och bra mat, och gärna snabbt, och detta kan jag numera göra lätt med hjälp av Simple Feast. Simple Feast är en matkasse som levereras hem till dörren, fylld med precis den mat man behöver för att göra en bra måltid på ca 10 minuter. Receptet får man såklart också med. Och detta klarar till och med jag att fixa. Allt är dessutom vegetariskt eller veganskt, ekologiskt och hållbart. Klockrent med andra ord.
Jag tror detta underlättar för många, inte bara för oss stressade föräldrar. När man väl testat så förstår man hur smidigt det är och hur det hjälper en i vardagen. Om ni vill testa så får ni 25% rabatt på de 4 första beställningarna med koden Carolina25. Jag kan verkligen rekommendera er att testa. Ni hittar till Simple Feast genom att klicka HÄR.
Love C. 

1 kommentar

  1. Hej!
    Vet du vem som ”betedde sig som Jojern i Batman” med någon slags obehaglig tortyr misshandel i en konstnärsatelje, appropå hur jag är stalkad sedan många år utan att polisen gör något åt det (för att jag inte är någon känd blondin med stora tuttar antar jag). Om du vet får du gärna mejla! Ha en bra sommar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *