blogg

0 kommentarer

 1. […] vinglas, ölglas, champangeglas mm. Snacka om att vara mångsysslare; glamourmodell, programledare, bloggare, sångerska, skådespelare, dokusåpadeltagare och konstnär. Bilden visar hennes Bleeding […]

  1. Ska vi gå på date Carolina?? Kram❤

 2. Jag hoppas att du hör av dig till mig min dotter puss på dig minns Af i lund mvh salomon

 3. Du Carolina kan införa lite glamour till hästvärlden. Lycka till med din häst. skulle du mot förmodan inte övervinna rädsla så finns världens mjukaste ridhäst hemma hos mig!

 4. Elin Blomqvist

  Hej Carolina!!

  Jag har precis läst dina böcker flickan i glaskupan och flickan ifrån havet. Detta var bland det bästa jag läst!! MEN det måste ju komma ut en tredje bok?? ☺️☺️
  Kram!

 5. Tittar just nu på Hjälp jag har inget att ta på mig! Måste bara säga att du är så jäkla härlig! Stor kram

 6. Catharina

  Hejsan! Såg programmet Hjälp jag har inget att ta på mig. Undrar vart du köpt din snygga svarta Cape du hade på dig ? Kram C

 7. Villkorslös Kärlek

  Kära Fina Carolina Tack för att du delar med dig av så mycket kärlek villkorslöst. Vill dela med mig av min glädje till dig och alla som läser här. All Kärlek och Lycka till dig längs din väg. Sol inom oss ger sol utom oss. Solen skiner mer och mer, vi är på rätt väg. Villkorslös Kärlek från en Vän

  Fri energi
  Denna mäktiga kraft som är vi. Vi är alla fri energi om vi bara släpper kontrollen, släpper tanken och är den vi i sanning är. Att vi har tillit till oss själva, självtillit, då har vi också på automatik tillit till varandra. Att veta att du vet bäst själv vad som är bra för dig och jag vet bäst själv vad som är bra för mig. Alltså kan vi bara passa på att känna glädje när vi träffas. Hur vet vi då vad som är sant för oss. Jo vi bara vet. Prova får du se. När man släpper så känner man vad som är sant för oss. Genom att vi känner oss motiverade, vi känner inspiration, vi känner kreativitet och glädje.
  Ibland kan vi behöva hjälpa varandra med hjälp till självhjälp och då menar jag verkligen bara att blåsa på varandras inre låga som kan ha falnat, så att vi får tillbaka vår tillit till oss själva och det här är en enkel liten handling, för sen kan vi själv komma vidare. Vi kan inte fortsätta att göra mer än så för att om vi hela tiden försöker berätta för någon hur den ska göra, hur ska vi då kunna höra vad som är bra för oss, inom oss själv eller hur.
  Det som är jätte viktigt också det är att vi kan släppa varandra fria när vi vill gå, när vi vill lämna någon, lämna ett förhållande på något sätt. Att släppa varandra fria och ha tillit till att var och en själv klarar sig. För att det är ju det som är fri energi eller hur, den måste vara fri och är det menat på något sätt så kommer vi att mötas igen. Kära älskade alla låt oss ta varandras händer och flyga fria tillsammans och bara känna glädje. Lycka till.

  Frid
  Att känna frid. Ja, det är vårt naturliga tillstånd. Frid. Att känna istället för att tänka. Tanken den, den bara rör till det och man känner som att allting bara går i cirklar, men känslan, prova själv får du se, blunda och känn. Hur känns det inför någonting eller för någon människa, berör det på djupet. När det gör det då är det sant för oss, då är det sant, då är det kärleksfullt och då känner vi frid.
  För kära älskade vän, låt oss alla bara få känna, känna varandra och när vi möter varandra så säger vi, känner jag dig? Ja säger jag, känn efter får du känna och det kan vara lite förvirrande, för att det inte är det som vi är vana vid, för vi vill veta namn, var vi bor och vad vi jobbar med. Eller att vi har träffats och gått igenom allt detta här så att vi tycker att vi känner varandra, men för det behöver vi inte känna varandra, vi måste känna av varandra.
  Att på långt avstånd när vi möts, känna inom oss att vi möts, att vi känner av varandra och detta gör man genom att man känner sig glad man känner glädje, glädje och frid och lycksalighet och då kan det bli att vi spontant, utan att ha sagt någonting, kramar om varandra för att vi blir så glada. Kära älskade, älskade alla, kan du känna vilken underbar värld när vi är på detta viset.
  Det är vårt naturliga tillstånd. Det är så det ska vara. Det är det sanna. Prova själv och känn. Den känslan är, ja den går inte att missa, för den är så sann och då skimrar och glimmar världen. Jo, det gör den och allting synkroniseras på bästa sätt på automatik. Vi kan bara gå runt och njuta så sköter sig resten själv. Hmmm lycka till dig, till er alla.
  Kära älskade vän jag önskar dig all kärlek och lycka längs din väg. Kanske en dag möts våra vägar och då känner vi det. Jag älskar dig villkorslöst.
  Kramar från En Vän

 8. Den värsta jävla tiden är när 50 närmar sig. MEN lämna varandra ifred. Det positiva den andra gör är värt att ge credit för.Kan ge det 10 år. Gräv inte i oförlåter. Busa med dig själv. Vid 75 är livet ljuvligt

 9. Britt-marie Svensson Nylind

  Hej Carolina! Har precis varit och hämtat ut dina serveringsbrickor. Sååå fina blir glad av att titta på dom. Kram?

 10. Hej en av mina främsta förebilder!
  Jag skulle vilja skicka min bok till dig. En förstautgåva av ”My dream come true”, vilket du bidragit mycket till i ditt sätt att vara. Du berör. Så vart kan jag sända denna?

  Vänligaste hälsningar
  Therese Bultar

  1. Carolina kommer bli stormförtjust gissar jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *